بلغور جو غذایی است که از پرک شدهٔ گیاه جو دوسر تولید می‌شود. این غذا به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد در برخی از کشورها به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. البته در ایران،افراد مبتلا به سرماخوردگی از این غذا به همراه حریرهٔ بادام و انواع سوپ‌ها تغذیه می‌کنند. وجود فیبر به همراه مواد قندی کم و چربی، این ماده را  به موردی ایده‌آل برای تغذیه افراد مختلف تبدیل کرده ‌است. این محصول را می‌توان مدتها نگه داشت، بدون آنکه کپک بزند یا بوی رطوبت بگیرد.

بلغور جو دو سر گیاهی است فاقد گلوتن و دارای ارزش غذایی سرشار از فیبر. این محصول در کاهش کلسترول نقش بسزایی دارد و برای افراد دیابتی نیز بسیار مناسب است.بلغور جو دوسر حاوی مواد معدنی از جمله: فسفر،آهن،مس،منیزیم و روی است. این محصول منبع خوبی از پروتئین و ویتامین B است و این محصول نیاز به شستن ندارد.ارزش غذایی هر وعده بلغور جو دو سر ( یک چهارم فنجان یا در حدود ۱ فنجان پخته شده) شامل ۱۵۲ کالری است. مصرف این ماده از دیابت و یبوست جلوگیری می کند. برای کسانی که به رشد مو و جلوگیری از ریزش آن اهمیت می دهند، توصیه می‌ کنیم این محصول را جزئی از وعده‌ های غذایی اصلی خود در نظر بگیرند.

موارد مصرف را می توان در صبحانه،آش،دلمه،سوپ،سالاد و خورش نام برد و بهترین جایگزین نان و سیب زمینی است.بلغور جو دو سر لعاب زیادی دارد و غذاها را غلیظ و خوش طعم می کند.

بازرگانی همتی عرضه کننده انواع بلغور جو می باشد. شما میتونید برای استعلام قیمت و سفارش کالا با ما در تماس باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
Language