خواص ذرت و مضرات آن

توسط habibi

خواص ذرت و مضرات آن:

دراین مطلب به ذرت و خواص آن و مضرات آن میپردازیم:باماهمراه باشید.

فوایدذرت:

ذرت شامل سه ویتامین گروه C، B، Aاست.وشامل املاح معدنی نظیر کلسیم،پتاسیم، فسفر و آهن است.دارای موادآنتی اکسیدان(پیشگیری و ضد سرطان)است.

اماهمین ذرت رااگرشما به صورت مکزیکی استفاده کنید می تواند بسیار مضر باشدزیرا برای پخت آن احتیاج به ذرت ، کره، نمک، سس های پرچرب و کالباس و برخی افزودنی های دیگر برای بهترکردن طعم و مزه آن می افزایند .

ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها  در ذرت سبب شادابی پوست، مو و ناخن می شود.

کلسیم و فسفر موجود در ذرت در استخوان سازی نقش دارد و برای کودکان درحال رشد و نوجوانان مناسب است.

منیزیم موجود در ذرت گرفتگی های عضلانی را بهبود می دهند.

خانم هایی که کم خون هستند و این کم خونی ناشی از کمبود ویتامین است،ذرت باعث بهبود این کم خونی میشود.

ذرت دارای فیبرگیاهی است که به بهبود مشکلات کمک می کندو از یبوست وهمورویید جلوگیری میکند.برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند بسیارکارامداست.

برای افراد مبتلا به دیابت هم بسیارمفیداست و کمک به کاهش دیابت میکند.

البته که ذرت کاهش دهنده کلسترول است روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پایین آمدن کلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه میان افراد میانسال و سالمند می شود.

برای تهیه ذرت (خریدحبوبات مستقیم از کشاورزی با قیمت مناسب دریافت نمایید.)

ذرت و پوسیدگی دندان ها:

ذرتها حاوی قندهستند و مصرف زیاده آنها باعث پوسیدگی می شود(پس حتما پس از میل کردن مسواک بزنید.)

ذرت واحتمال پوکی:

ذرت به دلیل کلسیم کمی که دارد اگر در رژیم غذایی به عنوان ماده اصلی گنجانده شود و به مقدار زیاد مصرف گردد ، ممکن است شما به پوکی استخوان دچار شوید پس حتما در کنار خوردن ذرت خوراکی های سرشار از کلسیم را مصرف کنید.

خواب آلودگی:

ذرت حاوب نشاسته فراوان است و در صورت مصرف فراوان دچار خواب آلودگی میشوید.

بهترین و سالم ترین روش استفاده از ذرت:

به دوصورت قابل طبخ هست:

  1. ذرت کبابی:بلال معمولی یا همون ذرت کبابی خطرابتلا به سرطان راافزایش می دهد،اما شما دوست عزیز ممی توانید باخواباندن آن در آب نمک این خاصیت ذرت کبابی هارا کاهش دهید.
  2. ذرت بخارپز:طبع ذرت سرد و خشک است و بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است.

بزرگترین مرکز پخش حبوبات (بازرگانی همتی)درخدمت شماست تا حبوبات منزل خود را به صرفه خریداری کنید. 

تشخیص شیرین بودن ذرت

۱. طعم حلوا:

  • ذرت شیرین عمدتاً به دلیل حاوی قند طبیعی و شیرین بودن طبیعی آن، یک طعم حلوا و شیرین دارد. هنگام مصرف ذرت، می‌توانید حس طعم شیرین و لذیذ آن را تجربه کنید.

۲. تشخیص از طریق زنگ صدا:

  • هنگام پختن ذرت، ممکن است تغییر در صدای ذرت شنیده شود. ذرت شیرین در هنگام پختار غیره قابل توجه‌تر و به نوعی “زنگ صدا” خاصی دارد که می‌تواند نشانگر شیرین بودن آن باشد.

۳. تشخیص از رنگ:

  • برخی از انواع ذرت شیرین دارای رنگ روشن‌تر و زردتری هستند نسبت به ذرت معمولی. توجه به رنگ ممکن است به شناسایی ذرت شیرین کمک کند.

۴. تشخیص از شکل دانه‌ها:

  • ذرت شیرین ممکن است دانه‌های بزرگتر و شکل غلظت‌تری داشته باشد. این ویژگی نیز می‌تواند یک نشانه از شیرین بودن ذرت باشد.

با ما درتماس باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

یک نظر بدهید

Language
چشم بلبلیخریدلوبیاچیتی