جو پرک
به شکل سنتی به انواع غلات و حبوبات جو دو سر که بدون غلاف باشند جو پرک میگویند. نحوه تولید این محصول به این شکل میباشد که ابتدا جو دوسر، بخارپز شده و سپس به تکه های صاف در زیر غلتک های سنگین ومخصوص این کار تبدیل میشود.
جو دوسر مانند غلات دیگر یک پوسته بیرونی غیر قایل خوردن دارد که باید برداشته شود.
جو پرک خواص شگفت انگیزی دارد،این محصول خطر ابتلا به بیماری های قلبی و همچنین افزایش فشار خون را کاهش میدهداین محصول فوق العاده را در بازرگانی ما تهیه کنید .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
Language