زیره سبز

زیره سبز ایران یکی از بهترین زیره سبز جهان به شمار می رود و به کشورهای عربی ، اروپایی و آمریکایی و بعضی از کشورهای شرقی صادر می شود و در صنایع داروئی ،غذایی مثل کارخانه های سوسیس و کالباس [...]

نعناع خشک

نعنا یا نعناع، پونه، پودنه (نام علمی: Mentha) گیاهی است از رده دولپه‌ای‌های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی‌های خوراکی است. این گیاه تمام اسانس‌ها و خواص پونه را دارد؛ ولی برگ‌هایش [...]

آویشن

خواص آویشن بسیار گسترده است به نوعی که از درمان انواع بیماری ها تا سلامت و زیبایی پوست و مو می توان از آن استفاده کرد. این گیاه دارویی بهترین درمان برای عفونت های تمام قسمت های بدن است. آویشن که [...]

پونه

پونه گیاهی بسیارمفید برای درمان،کنترل و پیشگیری از انواع بیماری ها وتوصیه هایی مهم برای مصرف این گیاه: پونه گیاهی است از خانواده نعناع و ترکیب اصلی موجود در آن، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول [...]

آرد برنج

آرد برنج از نیمدانه های بدون ناخالصی تولید می گردد و بسته به نوع ماده اولیه ، انواع مختلفی دارد که شامل : آرد برنج درجه یک آرد برنج ممتاز مخصوص فرنی گرانولی (برای محصولات حجیم شده)می باشد. مورد [...]

آرد نخودچی

آرد نخودچی تشکیل شده از یکی از بهترین حبوبات برای غذای انسان است، و آنچنان که در طب سنتی بر مصرف آن تاکید شده است درباره هیچ یک از حبوبات تاکید نشده است، اما متاسفانه امروزه بسیار کمتر از گذشته [...]

نشاسته

نشاسته که به اسامی استارچ یا amylum نیز شناخته می شود یک کربوهیدارت پلیمری محسوب می شود که از تعداد فراوانی واحد های گلوکز در اتصال با هم به وسیله ی پیوند های گلوسیدی شکل گرفته است . این پلی [...]

سماق

سماق را می توان یکی از چاشنی های سفره های ایرانی دانست.سماق یکی از اجزاء اصلی سفره هفت سین است. سماق بومی ایران است و بهترین نوع سماق متعلق به تبریز و حواشی تبریز می باشد. سماق طبیعت سرد و خشک [...]

هل

هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. جویدن دانه های هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان(مثل بوی سیر و پیاز) را نیز خنثی کند. دانه های هل خواص گرمابخشی [...]

دارچین

دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنی‌های قدیمی و معروف است که به دلیل طعم و عطر مطبوعش، در غذاهای ما ایرانی‌ها نیز بسیار استفاده می‌شود اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص زیاد دیگری هم دارد [...]

برگه 1 از 2