تخم کتان

دانه کتان یکی از مواد غذایی بسیار مغذی کمتر شناخته شده است؛ البته در طب سنتی به استفاده از تخم کتان اشاره بسیاری شده و حتی بهترین طریقه مصرف بذر کتان برای لاغری نیز گفته شده است. تخم کتان سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌هایی است که مصرف مقدار کمی از آن در روز می‌تواند نیاز ما به این مواد مغذی را برطرف سازد.

بذر کتان با طعم ملایم، آجیلی و قوام ترد و ترد خود، یک ماده همه کاره است که می تواند طعم و بافت تقریباً هر دستور غذایی را بهبود بخشد.

خواص تخم کتان

  •  خواص تخم کتان برای محافظت از سرطان
  •  سرشار از اسیدهای چرب امگا 3

    خواص تخم کتان برای کاهش کلسترول

    خواص تخم کتان برای کنترل فشار خون

    تفاوت تخم کتان قرمز با تخم کتان سفید
    • تخم کتان سفید ۴۳ درصد و تخم کتان قرمز ۴۴ درصد روغن دارد
    • از نظر میزان امگا ۳ تخم کتان طلایی به نسبت بالاتر است
    • این میزان ها با شرایط آب هوایی و حاصلخیزی زمین بسیار متغیر است.
Language