لپه از خانواده نخود می باشد. در بین سایر حبوبات ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند یکی از جایگزین های مناسب برای گوشت باشد. این محصول علاوه بر پروتئین، حاوی نشاسته هم می باشد. بدین ترتیب هم پروتئین بدن و هم انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند. برای تهیهٔ لپه از نخود، لازم است نخود را برای آسیاب شدن آماده کرد به این صورت که ابتدا نخود را ۲۴ ساعت در آب نگهداری می‌کنند و پس از آن نخود خیسانده‌شده را به مدت یک روز در آفتاب خشک می‌کنند و سپس نخود خشک‌شده را می‌توان با آسیاب سنگی آسیاب کرد و از آن لپه گرفت. در ادامه با فواید و خواص بیشتر آشنا خواهید شد.

 

آشنایی با خواص لپه

در این مطلب به فواید لپه خواهیم پرداخت. به طور کل  ارزش غذایی بالایی دارد و هر واحد غذایی آن (یک فنجان  خام برابر با یک واحد می باشد) برابر با یک واحد گوشت (90 گرم) است.  ارزش غذایی هر نوع حبوباتی به میزان پروتئین موجود در آن بستگی دارد.

 

لپه برای کودکان، سالمندان و کسانی که سوء تغذیه دارند، بسیار مناسب است. 22 گرم پروتئین در هر 100 گرم لپه وجود دارد. بنابراین افرادی که گوشت مصرف نمی کنند بهتر است از لپه استفاده نمایند. لپه حاوی مواد مغذی مثل ویتامین های B1، B6 و اسید فولیک می باشد. اگر لپه خیلی پخته شود، ویتامبن های B آن از بین خواهند رفت زیرا این ویتامین ها در برابر حرارت پایدار نیستند.

یکی از خواص لپه این است که جزء منابع گیاهی حاوی کلسیم می باشد. در هر 100 گرم لپه، حدود 60 میلی گرم ماده مغذی کلسیم وجود دارد. با اینکه کلسیم گیاهی نسبت به کلسیم حیوانی جذب کمتری دارد اما برای افرادی که لبنبات و شیر مصرف نمی کنند،  کاملا مناسب است.

کاهش بیماری های قلبی

یکی دیگر از خواص دارویی لپه همچون خواص ماش کاهش چربی خون و در نتیجه کاهش انواع بیماری های قلبی و عروقی می باشد که این امر به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در لپه است. لپه منبع غنی از پتاسیم می باشد که باعث تنظیم فشار خون میشود . درنتیجه از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند. هر واحد غذایی لپه حاوی حدودا 710 میلی گرم ماده پتاسیم می باشد.

 

سدیم موجود در محصول نیز بسیار کم است بنابراین مصرف این گیاه دو لپه ای به افرادی که فشار خون دارند، توصیه می شود. همچنین آنتی اکسیدان های موجود در لپه نیز فشارخون بالا را تنظیم می کنند. این امر نیز از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند. مانع از تجمع پلاک و چربی در رگ های خونی که منجر به سلامت قلب می شود، از دیگر خواص دارویی لپه می باشد.

برطرف کردن کم خونی

یکی از منابع خوب آهن به شمار می آید و برای افرادی که مبتلا به کم خونی هستند، مفید است. مصرف هر واحد حدود 14 درصد آهن روزانه بدن را تامین می کند.

پیشگیری از بیماری های گوارشی

فیبر موجود در این محصول از ابتلا به یبوست و بیماری های معده و روده پیشگیری می کند. گفتنی است فواید و خواصش همچون خواص لوبیا قرمز موجب کاهش وزن و لاغری می شود.

 

بیماری دیابت

طبق مطالعات پژوهشگران، این محصول حاوی منیزیم، کلسیم و اسید چرب می باشد به همین دلیل مصرف آن برای بیماران مبتلا به دیابت فوق العاده عالی است همچنین به دلیل وجود مواد مغذی باعث عملکرد بهبود کلیه ها میشود.

پروتئین و کربوهیدرات موجود در آن باعث می شوند که افراد برای مدت طولانی در طی روز احساس سیری کنند و به سراغ مواد غذایی شیرین و حاوی قند نروند. همچنین این محصول را میتوان جایگزین برنج و نان کرد.

فروش و عرضه محصول امساله درجه یک با قیمت کاملا استثنایی و کف بازار به صورت عمده و تناژ در شرکت زرین تجارت

شرکت زرین تجارت (بازرگانی همتی) تامین کننده برتر و عمده فروش حبوبات و خشکبار میباشد که سعی در جلب رضایت مشتری دارد این بازرگانی محصولات خود را به صورت نقد و اقساط  و با قیمت بسیار پایین تر از رقبا به فروش می رساند. جهت استعلام قیمت به روز محصولات میتوانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

یک نظر بدهید

Language
تامین کننده و خرید و فروش حبوبات زرین تجارت