برنج کشت دوم
برنج کشت دوم یا که به عنوان برنج تابستانه نیز شناخته میشود و در دسته برنج های ایرانی قرار می گیرد، پس از برداشت اولین محصول برنج در اوایل تابستان دوباره کاشته میشود.برنج کشتدوم به دلیل ویژگیهای کیفی و تولیدی خود، انتخابی مناسب برای افزایش بهرهوری و تامین نیازهای بازار است.در کشتدوم برنج، زمین از تأثیرات شیمیایی و فیزیکی کشت اول برنج خود را بهبود بخشیده و به دلیل تأمین مواد غذایی بیشتر برای گیاه، کیفیت برنج نیز بهبود مییابد.به دلیل بهبود شرایط زمین و اقلیم مناسب، برنج کشتدوم کیفیت بهتری نسبت به کشت اول دارد. همچنین، به دلیل کاهش آلودگی به بیماریها و آفات، برنج کشتدوم سالمتر است.
برنج کشت اول بهتره یا دوم؟
ممکن است سوال “برنج کشت اول بهتره یا دوم؟” برای شما نیز پیش آمده باشد. این دو نوع برنج چند تفاوت اساسی با یکدیگر دارند که در ادامه آنها را توضیح میدهیم.برنج کشتدوم عطر بهتری نسبت به برنج کشت اول دارد و خوشپختتر است.دانههای برنج کشتدوم درشتتر هستند.در مراحل کاشت برنج به کشتدوم به خاطر افزایش کرمهای ساقهدار چند برابر کشت اول سم میزنند؛ اما زمانیکه هوا رو به خنکی میرود، سمپاشی را متوقف میکنند و بدینصورت فاصله بین سمپاشی و برداشت برنج بیشتر میشود. سموم برنج مدت زیادی در برنج نمیمانند و بعد از حدود یک ماه از بین میروند.
نکات خریداری و نگهداری برنج کشت دوم
توجه به عطر و بو:برنج کشتدوم ایرانی معمولاً دارای عطر و بوی خاص و دلپذیری است. هنگام خرید، کمی از برنج را بو کنید تا از عطر طبیعی و خوشایند آن مطمئن شوید.
کیفیت دانهها:دانههای برنج کشتدوم باید یکدست، بلند و کشیده باشند. دانههای شکسته یا خرد شده کمتر نشاندهنده کیفیت بالاتر محصول است. همچنین دانههای برنج باید شفاف و بدون لکه باشند.
رنگ دانهها:برنج کشتدوم معمولاً رنگی سفید متمایل به شفاف دارد. از خرید برنجی که رنگ آن زرد یا کدر است، خودداری کنید زیرا این ممکن است نشاندهنده کیفیت پایین یا قدیمی بودن برنج باشد.
برند و بستهبندی:برنج کشتدوم را از برندها و فروشگاههای معتبر خریداری کنید. بستهبندیهای استاندارد و بهداشتی معمولاً اطلاعات کاملی درباره محصول ارائه میدهند و تضمینکننده کیفیت آن هستند.
انتخاب فروشگاه معتبر: برنج کشتدوم را از فروشگاهها و برندهای معتبر مانند همتی کمپانی خریداری کنید تا از کیفیت و اصالت آن مطمئن باشید.