فندق  ظاهر کروی یا بیضی دارد و طولش ۱۵–۲۵ میلی‌متر و قطرش ۱۰–۱۵ میلی‌متر است و دارای پوسته فیبری بیرونی می‌باشد. گونه‌هایی از فندق از فندق معمولی بزرگ‌ترند و در بیشترین رشد دو برابر اندازه معمولی می‌شوند. میوه فندق زمانی که برسد از پوسته بیرون می‌افتد. پوست میوه سخت است. هسته (بذر) فندق خوراکی است که به آن مغز فندق می‌گویند و می‌توان آن را به صورت خام یا پخته (بو داده) مصرف نمود. بذر پوستی بسیار نازک و به رنگ قهوه‌ای تیره دارد که پیش از مصرف یا پخت‌وپز، معمولاً آن را جدا می‌کنند.

مزایای مغز فندق درشت شور

سلامت قلب: فندق به دلیل داشتن چربی‌های سالم، ویتامین E و فیبر می‌تواند به سلامت قلب و عروق کمک کند.

کنترل قند خون: فندق به دلیل داشتن فیبر می‌تواند به تنظیم قند خون کمک کند.

کاهش وزن: فندق به دلیل داشتن چربی‌های سالم و فیبر می‌تواند به احساس سیری و کاهش وزن کمک کند.

سلامت مغز: فندق به دلیل داشتن ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به سلامت مغز و پیشگیری از بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون کمک کند.

سلامت پوست: فندق به دلیل داشتن ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به سلامت پوست و پیشگیری از چین و چروک کمک کند.

سلامت مو: فندق به دلیل داشتن ویتامین B و E می‌تواند به سلامت مو و پیشگیری از ریزش مو کمک کند.

تقویت سیستم ایمنی: فندق به دلیل داشتن ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

جلوگیری از سرطان: فندق به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند.

کاهش التهاب: فندق به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند.

بهبود عملکرد ورزشی: فندق به دلیل داشتن ویتامین E و مواد معدنی می‌تواند به بهبود عملکرد ورزشی کمک کند.

مغز فندق درشت شور

مغز فندوق بیضی شکل و به رنگ قهوه‌ای روشن است.

یک پوسته نازک قهوه‌ای دارد که به راحتی جدا می‌شود. مغز فندق طعم و بوی کره‌ای دارد و سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی، چربی‌های سالم و فیبر است. مغز فندوق را می‌توان به صورت خام یا بو داده مصرف کرد. همچنین می‌توان از آن در تهیه انواع غذاها و دسرها مانند کیک، کلوچه، بستنی و سس استفاده کرد.

Language