برگ زرد آلو

برگ زرد آلو، از خشک کردن زرد آلو تهیه می شود و یکی از تنقلات سالم و مفید است که می توان در طول سال آن را مصرف کرد. زردآلو خشک از فرایندی تهیه می شود که در آن آب موجود در این میوه را تبخیر می [...]

مویز ازبک

کشور ما نمی تواند همه نیاز کشور را تامین کند به همین دلیل برای تهیه نیاز مردم، اقدام به واردات محصولات مورد نیاز از کشورهای دیگر می کند .  مویز ازبک یکی از مهمترین محصولاتی می باشد که ایران از [...]

مویز ایرانی

مویز ایرانی یکی از پرخاصیت ترین محصولات خشکبار است که از انگور بی دانه تهیه می شود و اغلب در کنار انواع دمنوش به دلیل طعم شیرینی به عنوان قند طبیعی استفاده می شود. به گفته بسیاری از کارشناسان [...]

انجیرخشک

انجیر خشک از اصلی‌ترین محصولات خشکبار ارائه شده دربازرگانی همتی  بوده که به‌صورت مستقیم و از تولید به بازار مصرف عرضه می‌گردد. با توجه به وجود انواع انجیر خشک متنوع در بازار و قیمت‌های بسیار [...]

کشمش سبز

کشمش سبز یا کشمش سایه خشک نوعی کشمش است که رنگ آن تغییر نکرده و سبز باقی مانده است. انگور عسگری به این روش خشک می شود و ارزش تغذیه ای آن بالااست ولی بر خلاف انگور تازه، غنی و سرشار از منابع طبیعی [...]

کشمش پلویی

عمده فروش کشمش پلویی این محصول را به اشکال مختلف در اختیار خریداران قرار می دهد. عموما برای عرضه حجم عمده کشمش باید از بسته بندی کارتونی استفاده نمود که در این حالت باید نکات خاصی را پیاده سازی [...]

مویز

مویز یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین خشکبارها به‌حساب می‌آید. مویز را می‌توان مانند کشمش جایگزین قند نمود. با این حساب نه‌تنها می‌توان از مصرف قند اجتناب کرد بلکه می‌توان از خواص مویز نیز [...]

بادام زمینی

بادام‌ زمینی یا پسته‌ شامی (همچنین بادام‌ کوهی یا پسته زمینی)، نام بوته و میوه‌ای نام علمی Arachis hypogaea است. این گیاه بومی آمریکای جنوبی است و از آنجابه نقاط گوناگون دنیا برده شده‌ است. بوتهٔ [...]

آلو خورشتی

عرضه انواعی از آلو برای مصارف خورشتی می تواند با قیمت های مختلفی صورت بگیرد و طعم و کیفیت مختلف برای آن وجود دارد. عرضه و فروش انواع آلو با طعم های مختلفی وجود دارد که ارقام گوناگونی از آلو را [...]

نبات

نبات یکی دیگر از سوغاتی‌های اصفهان است که البته فقط مختص اصفهان نیست نبات را می‌توانید به شکل نبات شاخه یا نبات چوبی خریداری کنید. برای اینکه به نبات‌ها عطر و طعم متفاوتی بدهند و در آن تنوع ایجاد [...]

برگه 1 از 2