زیره سبز زیره سبز ایران یکی از بهترین زیره سبز جهان به شمار می رود و به کشورهای عربی ، اروپایی و آمریکایی و بعضی از کشورهای شرقی صادر می شود و در صنایع داروئی ،غذایی مثل کارخانه های سوسیس و [...]
نعناع خشک نعناع خشک ، پونه، پودنه (نام علمی: Mentha) گیاهی است از رده دولپهایهای پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزیهای خوراکی است. این گیاه تمام اسانسها و خواص پونه را دارد؛ ولی [...]
خرید آویشن: برای خرید آویشن و خرید عمده آویشن با همتی کمپانی در تماس باشید: خواص آویشن بسیار گسترده است به نوعی که از درمان انواع بیماری ها تا سلامت و زیبایی پوست و مو می توان از آن استفاده کرد. [...]
پونه گیاهی بسیارمفید برای درمان،کنترل و پیشگیری از انواع بیماری ها وتوصیه هایی مهم برای مصرف این گیاه: پونه گیاهی است از خانواده نعناع و ترکیب اصلی موجود در آن، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول [...]
آرد برنج: آرد برنج از نیمدانه های بدون ناخالصی تولید می گردد و بسته به نوع ماده اولیه ، انواع مختلفی دارد که شامل : آرد برنج درجه یک آرد برنج ممتاز مخصوص فرنی گرانولی (برای محصولات حجیم شده)می [...]
آرد نخودچی آرد نخودچی تشکیل شده از یکی از بهترین حبوبات برای غذای انسان است، و آنچنان که در طب سنتی بر مصرف آن تاکید شده است درباره هیچ یک از حبوبات تاکید نشده است، اما متاسفانه امروزه بسیار کمتر [...]
نشاسته که به اسامی استارچ یا amylum نیز شناخته می شود یک کربوهیدارت پلیمری محسوب می شود که از تعداد فراوانی واحد های گلوکز در اتصال با هم به وسیله ی پیوند های گلوسیدی شکل گرفته است . این پلی [...]
سماق را می توان یکی از چاشنی های سفره های ایرانی دانست.سماق یکی از اجزاء اصلی سفره هفت سین است. سماق بومی ایران است و بهترین نوع سماق متعلق به تبریز و حواشی تبریز می باشد. سماق طبیعت سرد و خشک [...]
هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. جویدن دانه های هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان(مثل بوی سیر و پیاز) را نیز خنثی کند. دانه های هل خواص گرمابخشی [...]
دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنیهای قدیمی و معروف است که به دلیل طعم و عطر مطبوعش، در غذاهای ما ایرانیها نیز بسیار استفاده میشود اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص زیاد دیگری هم دارد [...]