تخم کتان
دانه کتان یکی از مواد غذایی بسیار مغذی کمتر شناخته شده است؛ البته در طب سنتی به استفاده از تخم کتان اشاره بسیاری شده و حتی بهترین طریقه مصرف بذر کتان برای لاغری نیز گفته شده است. تخم کتان سرشار از مواد مغذی و ویتامینهایی است که مصرف مقدار کمی از آن در روز میتواند نیاز ما به این مواد مغذی را برطرف سازد.
بذر کتان با طعم ملایم، آجیلی و قوام ترد و ترد خود، یک ماده همه کاره است که می تواند طعم و بافت تقریباً هر دستور غذایی را بهبود بخشد.
خواص تخم کتان
- خواص تخم کتان برای محافظت از سرطان
- سرشار از اسیدهای چرب امگا 3
خواص تخم کتان برای کاهش کلسترول
خواص تخم کتان برای کنترل فشار خون
تفاوت تخم کتان قرمز با تخم کتان سفید- تخم کتان سفید ۴۳ درصد و تخم کتان قرمز ۴۴ درصد روغن دارد
- از نظر میزان امگا ۳ تخم کتان طلایی به نسبت بالاتر است
- این میزان ها با شرایط آب هوایی و حاصلخیزی زمین بسیار متغیر است.