لوبیا قرمز

توسط habibi

یکی از حبوبات که وجود آن در برنامه غذایی ضروری است و سرشار از ویتامین می باشد لوبیا قرمز است،لوبیا انواع متفاوتی دارد که هر کدام طعم و شکل گوناگونی دارند.

لوبیا سفید،لوبیا قرمز،لوبیا چیتی و … انواع لوبیا هستند،دانه لوبیا بسیار شبیه به کلیه است و دارای مواد معدنی،پروتئین ها،ویتامین و سرشار از کربوهیدرات می باشد.

مصرف لوبیا بر سلامت بدن موثر است و از بیماری هایی همچون دیابت،بیماری های قلبی جلوگیری می کند.لوبیا قرمز سزشار از فیبر و کربوهیدرات می باشد.

خواص لوبیا قرمز

کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی

مطالعات نشان داده اند، که تغییر در برخی از فاکتور‌های شیوه زندگی، می‌تواند میزان گسترش بیماری‌های قلبی عروقی از جمله بیماری ایسکمی قلبی و سکته را کاهش دهد.

داشتن رژیم غذایی مناسب، یکی از عوامل مهم و قابل تغییر برای کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی است. مصرف لوبیا، از جمله لوبیا قرمز، می‌تواند کمک بسیاری به کاهش این علائم کند.آنتی اکسیدان هایی که در لوبیا قرمز وجود دارد، به جلوگیری از آسیب مخرب رادیکال های آزاد کمک می کند و روند سلولهای پیری را کاهش می دهد. لوبیا قرمز همچنین در کاهش  چروک های پوستی، افزایش بهبود آکنه و رشد مو و ناخن تاثیر گذار هستند.

 

مشاهده این مطلب>>خواص عدس 

 کنترل قند خون

تحقیقات پزشکی محققان نشان می‌دهدکه خوردن لوبیا به صورتی که فرد ناشتا باشد، کمک بسیاری به پایین آوردن میزان قندخون می‌کند.لوبیا‌ها حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که مصرف آن‌ها به صورت ناشتا، نه تنها گلوکز خون را پایین می‌آورد بلکه باعث سیری و کاهش پروتئین گلیکوزیل هم می‌شود.

درمان و جلوگیری از برخی سرطان‌ها

سرطان روده بزرگ، سومین سرطان رایجی است که باعث مرگ و میر زنان می‌شود و دومین علت عمده مرگ مردان در ایالات متحده به شمار می‌رود.گفتنی است که، مصرف بالایی از فلاونول که در لوبیا‌ها نیز غلظت زیادی دارند، با پولیپ روده رابطه‌ای معکوس دارد.

کمک به کاهش وزن

رژیم غذایی و ورزش از عوامل کلیدی هستند که در کنترل وزن، نقشی اساسی ایفا می‌کنند. گفتنی است که، آلفا آمیلاز‌ها در مهار کردن تجزیه و جذب نشاسته و همچنین کاهش وزن کمک بسیاری می‌کنند. مهار کننده‌های آلفا آمیلاز، در لوبیا و دانه ها‌ی برنج و گندم یافت می‌شود.

عوارض مصرف زیاد لوبیا

مصرف زیاد لوبیا باعث افزایش شدید اسید فولیک در بدن شده و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

خوردن زیاد لوبیا قرمز ممکن است با مشکلات گوارشی و معده مانند نفخ، یبوست، درد شکم، اسهال و هموروئید همراه باشد.

هموگلوتینین موجود در لوبیا قرمز در برخی افراد باعث ایجاد درد معده، حالت تهوع و استفراغ و اسهال می شود، اگرچه این مسئله به ندرت و در افرادی که بیش از 3 فنجان لوبیا قرمز در طول روز مصرف کنند دیده می شود.

افراد مبتلا به نقرس و سنگ کلیه از مصرف زیاد  اجتناب کنند.

مصرف زیاد لوبیا قرمز متابولیسم سلولی را مختل می کند.

شرکت زرین تجارت (بازرگانی همتی) با بیش از ۲8 سال سابقه درخشان و سالم در تجارت انواع حبوبات داخلی و خارجی جهت خرید و  سفارش و مشاوره  ۰۲۶۳۶۷۱۱۴۸۳ – ۰۲۶۳۶۷۱۱۴۸۲ – ۰۲۶۳۶۷۱۱۴۱۸-  ۰۹۱۲۰۵۸۰۷۳۷ تماس حاصل فرمائید.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

یک نظر بدهید

Language
عدسشرکت زرین تجارت