لوبیا قرمز

 در مقالات

شرکت بازرگانی همتی با بیش از ۲۷ سال سابقه درخشان و سالم در تجارت انواع حبوبات داخلی و خارجی جهت خرید و  سفارش و مشاوره  ۰۲۶۳۶۷۱۱۴۸۳ – ۰۲۶۳۶۷۱۱۴۸۲ – ۰۲۶۳۶۷۱۱۴۱۸-  ۰۹۱۲۰۵۸۰۷۳۷ تماس حاصل فرمائید.


یکی از حبوبات که وجود آن در برنامه غذایی ضروری است و سرشار از ویتامین می باشد لوبیا است،لوبیا انواع متفاوتی دارد که هر کدام طعم و شکل گوناگونی دارند.

لوبیا سفید،لوبیا قرمز،لوبیا چیتی و … انواع لوبیا هستند،دانه لوبیا بسیار شبیه به کلیه است و دارای مواد معدنی،پروتئین ها،ویتامین و سرشار از کربوهیدرات می باشد.

مصرف لوبیا بر سلامت بدن موثر است و از بیماری هایی همچون دیابت،بیماری های قلبی جلوگیری می کند.لوبیا قرمز سزشار از فیبر و کربوهیدرات می باشد.

خواص لوبیا قرمز

کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی

مطالعات نشان داده اند، که تغییر در برخی از فاکتور‌های شیوه زندگی، می‌تواند میزان گسترش بیماری‌های قلبی عروقی از جمله بیماری ایسکمی قلبی و سکته را کاهش دهد.

داشتن رژیم غذایی مناسب، یکی از عوامل مهم و قابل تغییر برای کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی است. مصرف لوبیا، از جمله لوبیا قرمز، می‌تواند کمک بسیاری به کاهش این علائم کند.

 

مشاهده این مطلب>>خواص عدس 

 کنترل قند خون

تحقیقات پزشکی نشان می‌داد که خوردن لوبیا به صورتی که فرد ناشتا باشد، کمک بسیاری به پایین آوردن میزان قند خون می‌کند.

لوبیا‌ها حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که مصرف آن‌ها به صورت ناشتا، نه تن‌ها گلوکز خون را پایین می‌آورد بلکه باعث کاهش پروتئین گلیکوزل هم می‌شود.

درمان و جلوگیری از برخی سرطان‌ها

سرطان روده بزرگ، سومین سرطان رایجی است که باعث مرگ و میر زنان می‌شود و دومین علت عمده مرگ مردان در ایالات متحده به شمار می‌رود.

گفتنی است که، مصرف بالایی از فلاونول که در لوبیا‌ها نیز غلظت زیادی دارند، با پولیپ روده رابطه‌ای معکوس دارد.

کمک به کاهش وزن

رژیم غذایی و ورزش از عوامل کلیدی هستند که در کنترل وزن، نقشی اساسی ایفا می‌کنند. گفتنی است که، آلفا آمیلاز‌ها در مهار کردن تجزیه و جذب نشاسته و همچنین کاهش وزن کمک بسیاری می‌کنند. مهار کننده‌های آلفا آمیلاز، در لوبیا و دانه ها‌ی برنج و گندم یافت می‌شود.

عوارض مصرف زیاد لوبیا قرمز

مصرف زیاد لوبیا قرمز باعث افزایش شدید اسید فولیک در بدن شده و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

خوردن زیاد لوبیا قرمز ممکن است با مشکلات گوارشی و معده مانند نفخ، یبوست، درد شکم، اسهال و هموروئید همراه باشد.

هموگلوتینین موجود در لوبیا قرمز در برخی افراد باعث ایجاد درد معده، حالت تهوع و استفراغ و اسهال می شود، اگرچه این مسئله به ندرت و در افرادی که بیش از 3 فنجان لوبیا قرمز در طول روز مصرف کنند دیده می شود.

افراد مبتلا به نقرس و سنگ کلیه از مصرف زیاد لوبیا قرمز اجتناب کنند.

مصرف زیاد لوبیا قرمز متابولیسم سلولی را مختل می کند.

 

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

Language